JÍDELNÍČEK
10.11. – 14.11.2025
Pondělí 10.11.2025
Přesnídávka: ovocný jogurt, 1/2rohlíku, jablko, mléko, čaj (1a, 3, 7)
Polévka: vývar, zavářka z klíčené čočky (1a, 9)
Hlavní chod: Svatomartinská kačena, bramborový knedlík, dušené
zelí, sirup (1a, 3, 7)
Svačina: chléb Cipísek, žervé s jarní cibulkou, rajče, čaj (1a,
1b, 3, 7)
Úterý 11.11.2025
Přesnídávka: dalamánek, pomazánka z uzeného tofu, hruška,
mléko, čaj (1a, 1b, 3, 6, 7)
Polévka: mrkvová (1a)
Hlavní chod: hovězí na houbách, rýže, sirup (1a)
Svačina: chléb, pomazánka z makrely, paprika, čaj (1a, 3, 4, 7)
Středa 12.11.2025
Přesnídávka: veka, vajíčková pomazánka, hroznové víno, mléko,
čaj (1a, 3, 7)
Polévka: česneková (9)
Hlavní chod: medailonky z vepřové panenky, bramborová kaše,
zeleninová obloha, čaj (1a, 7)
Svačina: zasněžený chléb( rama, strouhaný sýr), okurka, čaj
(1a, 3, 7)
Čtvrtek 13.11.2025
Přesnídávka: Banketka, sýr s červenou paprikou, jablko, mléko, čaj
(1a, 3, 7)
Polévka: hrstková (1a)
Hlavní chod: krůtí maso na zelenině, perlový kuskus, čaj (1a, 9)
Svačina: chléb, pomazánka tvarohová s pažitkou, mrkev, čaj
(1a, 3, 7)
Pátek 14.11.2025
Přesnídávka: domácí kakaový termix, piškoty, banán, mléko, čaj
(1a, 3, 7)
Polévka: zeleninová (1a, 9)
Hlavní chod: francouzské brambory, červená řepa, čaj (1a, 3, 7)
Svačina: chléb, pomazánka z červené čočky, rajče, čaj (1a, 3,
7
Vysvětlivky obsažených alergenů uvedených výše: 1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná
(arašídy), 6 – Sójové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena (sezam), 12 – Oxid siřičitý
a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 – Měkkýši | Informace: strava je určena k okamžité spotřebě, Vedoucí stravování: , Kuchař/ka: ,
změna jídelníčku vyhrazena. plátek sýra, okurka, čaj (1a, 3, 7)